At'la bekliyordu, Yat'la geldi.

 At

Hayal Bahçesindeki, Sürpriz Evlenme teklifinde, Beyaz At'la beklenen prens, Taka-Yat'la geldi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Mastır öğrencisi Hazar Murat Öztürk’ün, sözlüsü Gıda Teknikeri Seda Karagöz’e hazırladığı sürpriz evlenme teklifi heyecandan kalplerin ritmini arttırdı.

Tüm genç kızların beklediği gibi, Seda`da, kendisine gelecek evlenme teklifini beyaz at`lı prens`ten bekliyordu. Oysa Hazar Murat beyaz at bulamadı ama beyaz Taka-Tat buldu... Karadan bekleniyor du!... Denizden geldi...

Senaryo nasıl hazırlandı?

Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesini tamamlaması ardından Mastır yapan Hazar Murat Öztürk ile sözlüsü Seda Karagöz, Mastır sonrası yaşamlarını birleştirme düşüncesindeydi.

Murat’ın Karadeniz’den dönmesini sabırsızlıkla bekleyen Seda, sabah telefon ettiği sözlüsünden henüz gelemeyeceğini öğrenince bir hayli üzüldü.

Bu üzüntüyü fark eden, senaryodan haberli Murat’ın Babası Emekli Polis Memuru Kadir Öztürk eşi ile birlikte gelin namzedi Seda’yı çarşıda iftar yemeğine aldı.

İftar sonrası elbette sahilde çay- kahve keyfi olaraktı, Bunun için en ideal adres elbette Hayal Çay bahçesi idi.

Hiçbir şeyden habersiz Seda kendine hazırlanan senaryonun farkında olmadan çoktan başrole girmişti.

Hazar Murat Öztürk’ün figüranları ise tam donanımlı olarak muhteşem sahnenin final bölümüne odaklanmışlardı.

Bu arada Aşk köprüsünün altından geçerek eski iskelede bekleyen Aşk yolcusu ve Figüranlarını almaya giden SINIRDERE TAKA YATI onca gürültüsüne rağmen,  Seda’nın dikkatini çekmemişti.

Aynı anda, sahilde olağan manzara çekimleri yapan Manşet objektifleri de olağan manzara çekim modundaydı.

Taki eski iskeleden gurbet yolcusu Hazar Murat Öztürk ve arkadaşlarını Hayal Bahçesi önüne getirip, üzerinde ‘’Huzurum benimle evlenir misin?’’ diye yazan dev pankart açılıncaya dek.

Hayal bahçesi önünde günün gündemine ilişkin sohbetin koyulaştığı anda denizden gelen Taka-Yat’ın rüzgarın etkisi ile salladığını gören Seda, ‘’Kim bu çılgınlar, tekneyi batıracaklar!...’’ derken açılan pankartı gördü ve  işte o an kendisine hazırlanan senaryoyu anladı ama artık çok geçti.

Maytaplar patladı, Havai fişekler atıldı ve sloganlar Seda’nın heyecandan kalbi duracak gibi oldu.

Taka-Yat’tan bir çırpıda Hayal bahçesinin önüne atlayan Hazar Murat,  kalp durduracak sürprizin son perdesinde Aşkı Seda’nın önünde diz çöktü ve ‘’Huzurum Benimle Evlenir misin?...’’ dedi.

Her şey o kadar çabuk gelişmişti ki, Seda heyecanını dahi yenemeden ‘’Evetttttt’’ dedi.

Hazar Murat o anda cebinden çıkarttığı tek taş pırlantayı Seda’nın parmağına takarken esprileri bir biri ardına patlattı.

Aşk köprüsü önünde yaşanan bu sürpriz evlenme teklifi, tüm figüranların katkılarıyla tescil olurken, Mutluluk ve coşku kutlama ve tebriklerle gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.



26.07.2014 20:22:01
TEBRİKLER....

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı